Anul 2023, un an cu rezultate deosebite

10.03.2024 14:30

Olimpiada Tehnică 2023 desfășurată la Mediaș - Delgaz Grid

 

O  premieră a acestui an a fost organizarea Olimpiadei Tehnice pentru Juniori. Au participat doisprezece elevi, din clasa X-a, însoțiți de șapte profesori, din școli profesionale cu care Delgaz Grid are încheiate parteneriate pentru învățământ dual. Aceștia, în baza parteneriatului, fac practică la Formațiile Operative de Lucru (FOL) și mulți dintre ei provin din familii defavorizate. Învățarea unei meserii sub îndrumarea specialiștilor companiei este pentru ei o oportunitate de dezvoltare și o șansă de angajare pe viitor.

La categoria Juniori: Locul I a ajuns la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Cluj-Napoca, Locul II la Liceul Tehnic „Dorin Pavel” Alba Iulia iar Locul III la Liceul Tehnic „Constantin Bursan” Hunedoara.

Trofeul Electricianului, ediția 2023

Trofeul Electricianului a ajuns, anul acesta, la cea de-a 41-a ediție. Este un concurs profesional tradițional, de prestigiu, iniţiat de compania Electrica în anul 1977 și se înscrie în seria de evenimente dedicate Zilei Energeticianului (20 iulie). Este cel  mai longeviv și de anvergură concurs profesional din România. 

Peste 200 de electricieni de la cele 18 sucursale aflate în arealul de acoperire al Distribuție Energie Electrică România (DEER) și elevi din patru județe care urmează forme de învățământ dual au participat la cea de-a 41-a ediție a competiției ”Trofeul Electricianului.”

Electrician junior 

- Locul I: Mihu Adelin Ionuț, Liceul Tehnologic Dorin Pavel Alba Iulia

- Locul II: Cremene Sebastian Tinu, Liceul Tehnologic Dorin Pavel Alba Iulia

- Locul III: Cernat Daniel Nicolae, Liceul Tehnologic Dorin Pavel Alba Iulia

© 2014 Toate drepturile rezervate. Stefanescu Marian

Creați un site gratuitWebnode